Observing Baseball Trivia

Since I can’t write “Ballhawking Gear” until I get back to Minnesota in three weeks, here is your next-most-voted-for entry: Observing Baseball Trivia. Here’s how it will go:

  • 100 Questions total
  • 10 on Historical Baseball Stuff, 10 on Contemporary Baseball Stuff, 30 on Ballpark Trivia, 10 on Ballhawk Stats, 10 on Name That Ballpark, 10 Trivia about the content of the blog itself, and 20 on Moments in Observing Baseball History.
  • Each question will be multiple choice.
  • You don’t need to write out the question, but please include the number to the question in your answer.
  • Each person only gets to take one guess for each question. If a person takes a guess at a question that is wrong, they can no longer answer that question. They will, however, be allowed a guess at any subsequent questions.
  • I will try to post a question on every hour or half-hour that I am up between today and Monday.
  • The contest will be taking place not just here on the blog, but also on my Twitter account, the Observing Baseball Facebook page, and on the newly-made Instagram account (because EVERYone said I should make one. Well, not everyone, but family, people on Twitter, and people in the comments of this blog). Twenty-five of the hundred questions will appear on each medium. I won’t announce which questions will be on which, but every set of four questions will have one question on each medium. In other words, you will always be able to predict on which account the fourth, eight, and so on questions will be one, but you won’t be able to predict the three questions preceding
  • The questions won’t close until someone answers question #100.
  • The people credited with answering the question will be decided by *my* time stamp. I’ll try update the standings below as I get the results.
  • Only one person can get credit for answering the question correctly. The person to get it is the first person to answer it correctly.
  • I’ll post questions from other places on here after they’re answered.
  • Correct answers will be bolded.
  • To be accredited with the right answer one needs to answer on wherever the question is… unless you let me know before the question is posted that you don’t have an account on any of the sites listed above. In that case I’ll allow you to answer by commenting on this entry. So, to be clear, if I post the question on the blog, comment the answer; if I post the question on Twitter, reply to the tweet (or one tweet in the series of tweets containing the tweets, since I probably can’t fit a whole multiple-choice question in 140 characters) with the answer; if the question is on Facebook, comment on the post where I ask the question with the answer; and if the question is on Instagram, comment on the picture I ask the question in.
  • The winner of this contest will get their choice of *one* of these four prizes. And for every ten people who submit an answer throughout this contest, I’ll add on an extra winner (i.e. If more than ten people submit an answer, I’ll give away two prizes. If more than twenty people do, I’ll give away three prizes etc. If more than forty people submit an answer–which I *highly* doubt–I’ll pick some more prizes for them to possibly pick from.) Anyway, here are the prizes:

1. Rollie Fingers-signed baseball:

Rollie Fingers autographed baseball

2. Yankees 2009 Commemorative World Series DVD (unopened):

Yankees 2009 Wordl Series DVD

3. Mr. Met Bobblehead:

Mr. Met Bobblehead

4. Radar Gun:

Radar Gun

Rankings:

1. Nick Badders- 29. Received: Radar Gun.

2. Paul Kom- 24. Received–by winning the tie-breaker 3-2-1: Rollie Finger autographed baseball.

3. Quinn Imiola- 24. Received: Mr. Met bobblehead.

4. Kimberly Imiola- 8

5. Jared Serre- 3

6. Sean Bigness- 3

7. Joey Orr- 2

8. Danny Chojnacki- 2

9. Brendan Weingarten- 2

10. Pascale Badders- 2

11. Tony Voda- 1

12. Matt Huddleston- 1

And here is the first question:

1. Who received the highest percentage of votes in the Baseball HOF’s inagural class? ANSWERED (by Quinn Imiola)

a. Walter Johnson

b. Ty Cobb

c. Babe Ruth

d. Honus Wagner

2. (on Facebook) What year was Fenway Park’s construction finalized? ANSWERED (by Bredan Weingarten)
A. 1912
B. 1924
C. 1909
D. 1918

3. (on Instagram) What is the date of the longest time I’ve spent “at the ballpark”? ANSWERED (by Matt Huddleston)

A. 8/24/12

B. 7/4/11

C. 10/2/10

D. 7/17/12

4. (on Twitter) Who is the only ballhawk in mygameballs.com history to have four consecutive 400+ ball seasons? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Nick Pelescak

B. Zack Hample

C. Garrett Meyer

D. Erik Jabs

5. (on Facebook) Name That Ballpark! ANSWERED (by Nick Badders)

tropicana-field_display_image

A. Rogers Centre

B. Tropicana Field

C. Tokyo Dome

D. Metrodome

6. (on Twitter) Which pitcher lead the league in 2012 in K/9? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Max Scherzer

B. Justin Verlander

C. Lance Lynn

D. Zack Grienke

7. At Target Field, Harmon Killebrew’s longest home run ever (at Metropolitan Stadium) is the spot of______? ANSWERED (by Nick Badders)

A. A Mini Donut Stand

B. A Gold Glove

C. A Plaque Commemorating the Home Run

D. His Statue

8. (on Instagram) The Brewers mascot, Bernie the Brewer, slides down the slide in left field every time… ANSWERED (by Paul Kom)

A. A Brewer hits a home run

B. The Brewers score a run

C. An opposing batter strikes out

D. All of the above

9. What is the single-season record for Balls Per Game on mygameballs.com? ANSWERED (by Nick Badders)

A. 8.83

B. 8.65

C. 9.33

D. 9.5

10. Who tossed me my 100th baseball? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Chris Perez

B. Rick Ankiel

C. Jeremy Hellickson

D. Jaime Garcia

11. (on Twitter) Which stat comes at the end of the “stats” portion of each ballhawking entry? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Streaks

B. Competition Factor

C. Time Sent On Game

D. Balls Per Game

12. (on Facebook) What was the original name of the New York Yankees franchise? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Washington Yankees

B. New York Knickerbockers

C. New York Highlanders

D. Baltimore Orioles

13. (on Facebook) In 2007, the Arizona Diamondbacks dumped which color scheme in favor of sedona red and black? ANSWERED (by Brendan Weingarten)

A. Normal red and white

B. Purple and turqouise

C. Gray and black

D. Gray and teal

14. (on Instagram) Name That Ballpark ANSWERED (by Quinn Imiola)

20130104-174404.jpg

A. New Yankee Stadium

B. U.S. Cellular Field

C. Old Yankee Stadium

D. Citizens Bank Park

15. (on Twitter) Who hit the first foul ball I snagged that I wrote about on this blog? ANSWERED (by Paul Kom)

A. Angel Pagan

B. Luis Hernandez

C. Nate McLouth

D. Justin Morneau

16. Marlins Park was built on the site of which former building? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Miami-Dade County Courthouse

B. Miami Hurricane’s Mark Light Field (baseball stadium)

C. Pro Player Stadium

D. Old Orange Bowl Site

17. (on Twitter) My first Observing Baseball-documented snags came as a result of a loan from which ballhawk? ANSWERED (by Danny Chojnacki)

A. Zack Hample

B. Ben Weil

C. Greg Barasch

D. Avi Miller

18. (on Instagram) Before Marlins Park, what was the only ballpark with a pool? ANSWERED (by Paul Kom)

A. Tropicana Field

B. Chase Field

C. Minute Maid Park

D. Safeco Field

19. Which of the following are true concerning my 200th career ball? ANSWERED (by Paul Kom)

A. It was a ball hit in the second deck of Nationals Park

B. I out-ran an usher for it

C. I gave the ball away

D. All of the above

20. Which of these is not a feature of the Rogers Centre? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. Its outfield measurements are in meters

B. It only has three levels of seating

C. It is next door to the CN Tower.

D. There are hotel rooms in the outfield

21. (on Instagram) Which of the following *is* a seating section at Busch Stadium? ANSWERED (by Paul Kom)

A. Right Field Porch

B. Outfield Redbird Club

C. Diamond Club

D. Bank of America Club

22. What was the original name of the Atlanta Braves organization? ANSWERED (by Kimberly Imiola)

A. Boston Red Stockings

B. Boston Braves

C. Milwaukee Braves

D. Milwaukee Brewmasters

23. I snagged my first Observing Baseball-documented commemorative baseball at which stadium? ANSWERED (by Kimberly Imiola)

A. Nationals Park

B. Citi Field

C. Oriole Park at Camden Yards

D. New Yankee Stadium

24. (on Twitter) Name That Ballpark! ANSWERED (by Jared Serre)

A_0NRsvCcAAlWq7.jpg_large

A. Nationals Park

B. Citi Field

C. Target Field

D. New Yankee Stadium

25. (on Facebook) PNC Park leads the next-highest ballpark on mygameballs.com by how many baseballs?ANSWERED (by Nick Badders)

A. 1,367

B. 730

C. 579

D. 1,504

26. This Ballpark has a see-through fence in one of its outfield walls so that people can see the field from outside the stadium. ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. Oriole Park at Camden Yards

B. AT&T Park

C. Minute Maid Park

D. Chase Field

27. (on Instagram) What month and year did I upload my first–admittedly awful–video for Observing Baseball? ANSWERED (by Nick Badders)

A. December 2011

B. March 2012

C. October 2011

D. January 2012

28. (on Twitter) Which gate at Citizens Bank Park opens earlier than all of the rest? ANSWERED (by Tony Voda)

A. Third Base Gate

B. Center Field Gate

C. Home Plate Gate

D. Right Field Gate

29. (on Facebook) Which of the following is *not* in the top-5 active pitchers in terms of WAR? ANSWERED (by Quinn Imiola)
A. Mariano Rivera

B. Roy Halladay

C. Justin Verlander

D. C.C. Sabathia

30. What was the date of my first ever Observing Baseball-documented minor league game? ANSWERED (by Nick Badders)

A. 3/29/12

B. 9/13/11

C. 4/29/12

D. 4/11/12

31. (on Twitter) Which of the following ballparks moved in its fences for the 2013 season? ANSWERED (by Jared Serre)

A. Citi Field

B. O. Co Coliseum

C. Petco Park

D. U.S. Cellular Field

32. (on Instagram) Which of the following does not have the majority of its seats green? ANSWERED (by Kimberly Imiola)

A. Target Field

B. Oriole Park at Camden Yards

C. Citi Field

D. Marlins Park

33. (on Instagram) Which of the following is in the top-5 active leaders in terms of OBP? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. Adam Dunn

B. Joey Votto

C. Kevin Youkillis

D. Joe Mauer

34. (on Facebook) Who hit the walk-off hit in the game I caught Trevor Plouffe’s game-tying home run? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Denard Span

B. Josh Willingham

C. Ben Revere

D. Justin Morneau

D. Justin Morneau

35. What year did Roger Maris break Babe Ruth’s single-season home run record? ANSWERED (by Paul Kom)

A. 1961

B. 1958

C. 1949

D. 1965

36. (on Twitter) What date did I first encounter the “Tomahawk Chop”? ANSWERED (by Nick Badders)

A. 7/6/11

B. 4/14/11

C. 7/4/11

D. 8/15/11

37. (on Facebook) Who leads mygameballs.com in Balls Per Game? (minimum 10 Games) ANSWERED (by Nick Badders)

A. Jaycob Porter

B. Donny Haltom

C. Zack Hample

D. Joe Faraguna

38. (on Twitter) Which of the following ballparks doesn’t have a standing room-only section in the field level of the outfield? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. AT&T Park

B. Progressive Field

C. Oriole Park at Camden Yards

D. Fenway Park

39. I caught what sequence of baseballs in my three games in Miami in 2011? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. 8, 7, 2

B. 5, 5, 5

C. 7, 6, 2

D. 7, 3, 6

40. (on Instagram) Name That Ballpark! ANSWERED (by Kimberly Imiola)

20120804-144216.jpg

A. Target Field

B. Sun Life Stadium

C. Citi Field

D. Nationals Park

41. (on Facebook) Senator George Mitchell is a part of which baseball organization? ANSWERED (by Quinn Imiola and Paul Kom)

A. New York Yankees

B. Los Angeles Dodgers

C. Milwaukee Brewers

D. Boston Red Sox

42. (on Instagram) Name That Ballpark! ANSWERED (by Paul Kom)
62411 ball #2 path

A. AT&T Park

B. PNC Park

C. Citi Field

D. Oriole Park at Camden Yards

43. (on Twitter) Who was the first president to throw out a ceremonial first pitch? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. Woodrow Wilson

B. Herbert Hoover

C. William Howard Taft

D. Calvin Coolidge

44. How many sports has Wrigley Field played host to? ANSWERED (by Joey Orr)
A. 2
B. 4
C. 3
D. 5

45. (on Facebook) What percentage of balls have I given away since I started Observing Baseball? ANSWERED (by Joey Orr)

A. 34%

B. 21%

C. 29%

D. 26%

46. (on Twitter) How many ballparks have I been to? (MLB) ANSWERED (by Kimberly Imiola)

A. 10

B. 15

C. 16

D. 18

47. (on Instagram) In which ballpark can you find this? ANSWERED (by Paul Kom)
20121119-140823.jpg

A. AT&T Park

B. Turner Field

C. Miller Park

D. Coors Field

48. What was the date of my first double-digit game? ANSWERED (by Nick Badders)

A. 7/29/11

B. 8/12/11

C. 7/23/11

D. 6/24/11

49. Which of the following is not true about my 300th ball snag? ANSWERED (by Paul Kom)

A. I caught it on the fly

B. It was hit by a Yankee

C. It was on Derek Jeter’s birthday

D. I ran into a tunnel to get it.

50. (on Facebook) Which of the following doesn’t have a double-decker bullpen? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Target Field

B. Citizens Bank Park

C. Citi Field

D. Oriole Park at Camden Yards

51. (on Instagram) Name That Ballpark! ANSWERED (by Paul Kom)
6712 People in tunnel

A. Oriole Park at Camden Yards

B. New Yankee Stadium

C. Citi Field

D. Sun LIfe Stadium

52. (on Twitter) What is oldest ballpark in the AL Central? ANSWERED (by Paul Kom)

A. Progressive Field

B. U.S. Cellular

C. Comerica Park

D. Kauffman Stadium

53. (on Twitter) What was the date when I tied for most baseballs snagged in the inaugural Ballhawkfest? ANSWERED (by Nick Badders)

A. 7/7/11

B. 6/9/11

C. 7/13/11

D. 7/23/11

54. (on Instagram) Which Ballpark was top in the league in 2012 in terms of HR Park Factor? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Oriole Park at Camden Yards

B. U.S. Cellular Field

C. Coors Field

D. Miller Park

55. (on Facebook) Which is the third oldest ballpark in the AL East? ANSWERED (by Nick Badders)

A. New Yankee Stadium

B. Tropicana Field

C. Oriole Park at Camden Yards

D. Rogers Centre

56. On what date did I snag my first career home run? ANSWERED (by Nick Badders)

A. 9/13/11

B. 9/12/11

C. 9/13/12

D. 9/14/12

57. (on Twitter) Who is the Yankees’ career RBI leader?ANSWERED (by Nick Badders)

A. Lou Gehrig

B. Babe Ruth

C. Mickey Mantle

D. Joe DiMaggio

58. (on Instagram) During which game did I get this ball signed? ANSWERED (by Kimberly Imiola)
Instagram Picture

A. 8/5/12

B. 9/15/11

C. 7/7/12

D. 6/24/12

59. (on Facebook) Who holds the record on mygameballs.com for most home run snags in a season? ANSWERED (by Kimberly Imiola)

A. John Witt

B. Rick Gold

C. Tim Anderson

D. Shawn Bosman

60. Who is the active leader in WAR? ANSWERED (by Paul Kom)

A. Albert Pujols

B. Chipper Jones

C. Manny Ramirez

D. Alex Rodriguez

61. (on Twitter) Where can you find a “Cuban Sandwhich”? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. Marlins Park

B. Tropicana Field

C. Citi Field

D. Petco Park

62. (on Facebook) How many home stadiums and cities have the Oakland A’s had? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. 4, 4

B. 3, 3

C. 4, 3

D. 5, 3

63. Which current MLB stadium has the highest Seating Capacity? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Dodgers Stadium

B. New Yankee Stadium

C. Coors Field

D. Rogers Centre

64. (on Instagram) Name That Ballpark! ANSWERED (by Jared Serre and Quinn Imiola)

81311 cross aisle

A. Turner Field

B. Metrodome

C. Tropicana Field

D.  Miller Park

65. (on Twitter) How many *numbers* have the Yankees retired? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. 14

B. 16

C. 17

D. 20

66. When was the first time I was let into the stadium over a half-hour after I should have? ANSWERED (by Danny Chojnacki)

A. 8/24/11

B. 5/18/11

C. 8/13/11

D. 8/23/11

67. (on Facebook) What’s the newest MLB stadium? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. Target Field

B. Citi Field

C. Marlins Park

D. New Yankee Stadium

68. (on Instagram) What game did I snag this baseball? ANSWERED (by Sean Bigness)

ball 104

A. 7/2/11

B. 6/24/11

C. 7/4/11

D. 7/5/11

69. What were the dates of my first consecutive games with one game ball? ANSWERED (by Kimberly Imiola)

A. 7/5/11, 7/6/11

B. 7/31/11, 8/1/11

C. 8/13/12, 8/14/12

D. 7/22/12, 7/23/12

70. (on Instagram) What stadium is this from? ANSWERED (by Sean Bigness)

A. Oriole Park at Camden Yards

B. Nationals Park

C. Citi Field

D. Target Field

RULES FROM THIS POINT ON:

We will do the normal question every 30 minutes until we reach total question. After that, we will take a break and I will post the remaining 25 question on the blog in a free-for-all comment war. I will only post this group of 25 questions on an hour (so 1:00, 2:00, etc.) it will not be on any random time like 3:49 and won’t be on the half-hour either. It will most likely go up tonight, but if I can’t finish the list by 12:00 AM EST, the list will wait until Monday   (tomorrow) and go up between 6:00 PM and 12:00 AM EST, again, on the hour. I’d say we’ll resume the “regular” 30 minute trivia at around 6:00 EST today. If it doesn’t resume by then keep checking back every half hour on either Facebook or Twitter, since those are the only two remaining possible mediums for questions 71 and 72.

71. (on Twitter) Which book did I review in March of 2011? ANSWERED (by Paul Kom)

A. Watching Baseball Smarter

B. The Baseball

C. Moneyball

D. The Extra 2%

72. (on Facebook) What year did the Giants and Dodgers come to the west coast? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. 1951

B. 1949

C. 1955

D. 1957

73. (on Instagram) Which player has hit the most home runs in this stadium? ANSWERED (by Quinn Imiola)

Old Yankee Stadium

A. Alex Rodriguez

B. Babe Ruth

C. Curtis Granderson

D. Mickey Mantle

74. Name That Ballpark! ANSWERED (by Paul Kom)

7512 Rick ball

A. Nationals Park

B. Turner Field

C. AT& T Park

D. Miller Park

75. (on Twitter) Where can you find “The Beach”? ANSWERED (by Sean Bigness)

A. Dodgers Stadium

B. Marlins Park

C. Petco Park

D. AT&T Park

76. Where might one find “Greene’s Hill”? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. Rangers Ballpark in Arlington

B. Busch Stadium

C. Kauffman Stadium

D. Angels Stadium

77. In getting the hitter’s Triple Crown, Miguel Cabrera was the first player since whom to do so? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Stan Musial

B. Carl Yastremski

C. Don Mattingly

D. Hank Aaron

78. Which notable ballhawk has been my next-door neighbor for 18 years? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. Zack Hample

B. Ben Weil

C. Greg Barasch

D. Rick Gold

79. Which player was responsible for my first ever batting practice baseball? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. Prince Fielder

B. Barry Bonds

C. Andy Pettitte

D. Ryan Howard

80. Which ballhawk has the lowest Ball Per Game average on mygameballs.com? (Min 100 Games) ANSWERED (by Pascale Badders)

A. Leigh Barratt

B. Tony Bracco

C. Rick Gold

D. Don Chilcote

81. The renovations to Kauffman Stadium were completed by commencement of what season? ANSWERED (by Paul Kom)

A. 2005

B. 2009

C. 2007

D. 2008

82. In this entry I wrote about the process Ruben Amaro Jr. undertook to get three aces on the Phillies rotation. What was the name of the entry? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Good boy, Roy

B. A Plethora of Pitchers

C. Pure Genius

D. The Phantastic Phillies

83. Who lead the National League in Strikeouts in 2012? ANSWERED (by Pascale Badders)

A. Clayton Kershaw

B. Gio Gonzalez

C. R.A. Dickey

D. Adam Dunn

84. Which of the following ball totals would get one number 10 on the mygameballs.com career totals? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. 1,252

B. 1,138

C. 967

D. 1,504

85. What detail was first overlooked in the renovations of Oakland–Alameda County Coliseum by the Oakland Raiders? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Installation of bullpens

B. A room for grounds crew materials

C. Foldable seats to stow away for baseball games

D. Shatter-proof glass in outfield boxes.

86. The usher who lets me into his section at Nationals Park works in which part of the ballpark? ANSWERED (by Paul Kom)

A. Lower-level right Field

B. Lower-level left field

C. Behind the third base dugout

D. Foul ground left field

87. Which of the following franchises originated in Milwaukee? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Atlanta Braves

B. Baltimore Orioles

C. Oakland Athletics

D. Milwaukee Brewers

88. Name That Ballpark! ANSWERED (by Paul Kom)

blank stadium

A. Riverfront Stadium

B. County Stadium

C. Crosley Field

D. Sportman’s Park

89. When did I ask Josh Thole to return an item to me and he did? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. 7/23/12

B. 7/30/11

C. 7/17/12

D. 8/26/11

90. What ballpark was supposed to host the 2000 All-Star game? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. Angels Stadium

B. Wrigley Field

C. Sun Life Stadium

D. Safeco Field

91. Which stadium used to be called Pac Bell Park? ANSWERED (by Paul Kom)

A. AT&T Park

B. Chase Field

C. Sun Life Stadium

D. Petco Park

92. Which of the following didn’t happen on 4/21/11? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Zack Hample caught Mike Nickeas’ home run

B. I got my copy of The Baseball signed

C. I got Nelson Figueroa to take a “self-shot” with my camera

D. I got reprimanded for trying to get too many “Pepsi Max” samples

93. Who lead Major League Baseball in WAR in 2012? ANSWERED (by Nick Badders)

A. Miguel Cabrera

B. Buster Posey

C. Mike Trout

D. Andrew McCutchen

94. What was the best Ball Per Game average in 2012? (Min 10 games) ANSWERED (by Paul Kom)

A. 8.00

B. 8.65

C. 9.33

D. 7.00

95. Where would someone encounter the “Tomahawk Chop”? ANSWERED (by Paul Kom)

A. Progressive Field

B. Turner Field

C. PNC Park

D. Minute Maid Park

96. Who accompanied me on the night of my first home run snag? ANSWERED (by Paul Kom)

A. Sean Bigness

B. Chris Cositore

C. Jonathan Mueller

D. Alex Pistolesi

97. Who is the all-time leader in WAR? ANSWERED (by Paul Kom)

A. Denton Young

B. Babe Ruth

C. Barry Bonds

D. Walter Johnson

98.Name That Ballpark! ANSWERED (by Quinn Imiola)

screen-shot-2011-10-12-at-6-43-42-pm

A. Turner Field

B. Target Field

C. Citi Field

D. Nationals Park

99. When did I first come to Target Field? ANSWERED (by Paul Kom and Nick Badders)

A. 8/28/12

B. 8/09/11

C. 8/10/11

D. 9/8/12

100. Where is McCovey Cove a main attraction? ANSWERED (by Quinn Imiola)

A. AT&T Park

B. Fenway Park

C. PNC Park

D. Marlins Park

 

Not proofread.

238,481 Words Written so far…

552 Comments

80 C

84. B Question doesnt make sense but guess.

92 D

93 C

99: 8/9/11 From the post 8/9/11 Red Sox at Twins: “Target Field— It was my first game at Target Field. Yes I had heard it was a tough stadium to snag at and yes I knew the Red Sox bring a big following with them wherever they go. “

:( I just got home… I’m sad now… This is what I get for going to Scouts…

94. B
93. A
97. B
91. A
90. C

98. D
100. A
96. C
95. B

83 B

82. D
83. A
85.B
86.B
87.A
88.A

77 B
78 C

Quinn- That’s right, but Paul got in ahead of you.

I would have had it if it wasn’t for the comments jumping up and down on your blog…it doesnt let me press post comment

Quinn- Long as heck comment sections FTW.

Yeah, I was just frustrated how it did that.
-Quinn

Quinn- I can imagine.

most recent question: a

And you said it would be a free for all on the blog. Does that mean we can answer more than 1 time per question?

Paul- No, you can only put one answer per question, but you can answer them in any order you’d like and as many as you’d like.

i like that plan. I really hope you can get that done tonight, because i work until 8 central time tomorrow night, and would miss almost all the questions…

Paul- Whoops. Well that’s only if it’s not tonight.

Whoops is right, whoops for working tomorrow :)
at least i have hope.

are you going to post the 25 questions all at once? I just need a bit more clarification on the whole process. Sorry :o

He is…either today or tomorrow, but tomorrow after school if he is doing it tomorrow.
-Quinn

NOO!!! I have to work tomorrow!!

Oh, that stinks….It may be tonight though.
-Quinn

I really hope it is

Paul- We’ll see how fast I can come up with 25 questions.

will you let us know ahead of time, before you publish the 25 questions, and tell us what time you are starting?

Paul- No, but it’ll only be on the hour.

Oh, Alright, so it will be somewhat predictable.

Alright, i think this is my last question: after question 71 and 72, are you going to post 3 more question on either Facebook, Twitter, instagram, or your blog before you post the 25?

Yeah, but then it could be late tongiht though.

thats fine, i usually dont get very much sleep on school nights anyways

Same here, but i would have to do it over my phone and it will be very slow.
-Quinn

i would use my laptop

Would you’re parents care? Mine wouldn’t let me so yeah.
-Quinn

Would my parents care if i use my laptop?

Yeah, like would they want you sleeping?
-Quinn

No, they wouldnt care as long as i’m in bed earlier than 12:30. Heres a better way to put it… my parents want me to go to bed before midnight but if i have a reason for being up past then, they’re usually fine with it. There have been numerous times i’ve gotten less than 2 hours of sleep on school nights because of homework

Oh my god, how do you go through the day with 2 hours of sleep?
-Quinn

I dont know how to explain it other than saying ,”you just do”. And that was during finals last year (I aced all my tests except 1)

Oh, that’s cool…
-Quinn

actually i did pretty bad on the test that i didnt ace. I did really bad :(

Quinn- College is even worse.

Quinn- That is true too.

Yep, i’m pulling for tomorrow.

Quinn- That is correct. Either day it will be sometime between 6 and 12 at night.

Paul- That is correct.

So the next question will likely be at 6 tonight?
-Quinn

Quinn- Yeah. But if I do post it earlier, I’ll make sure the Twitter question comes first.

Okay, cool. And you will do 5 of these before the big 25?
-Quinn

Ok, thank you..I am all good now.
-Quinn

Any trivia today….?
-Quinn

Quinn- I’m editing the entry and about to make an announcement on Twitter.

Oh ok, thanks.
-Quinn

Quinn- But you can just scroll to the bottom.

I told my mom the answer as i put wrong letter down.

Sean (whitesoxman77)- No, that’s wrong.

Wow. Really? Wow. How do you get that wrong?

Paul- I’m on my phone, but I’m guessing that was directed towards Sean.

haha oops, yes it was supposed to be for sean.

Paul- I assumed. I just can only see the comments themselves on the WordPress app.

69. b

Kim- That is correct!

Hello, observers of baseball. Let me know what you though of the entry no matter what you thought of it. Additonally, let me know if you'd like to see me do anything in specific or what I'm doing right or wrong when I do write entries.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 430 other followers

%d bloggers like this: